🕵🏻‍♂️ Ben jij een echte detective? // 🕵🏻‍♂️ Honderden detectives gingen je voor!

Zakelijk

Zoekt u een leuk en spannend cadeau voor uw werknemers of zakenrelatie?

Onze spellen zijn uitermate geschikt als afscheidscadeau, eindejaarsgeschenk, of gewoon als bedankje! Wij kunnen u passende tarieven bieden voor afname van meerdere exemplaren.

Ook kan ons spel in groepen (eventueel op afstand) gespeeld worden voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes of teambuildingsdagen. Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier en wij kunnen samen met u kijken naar een maatwerkoplossing en/of wij kunnen u een vrijblijvende offerte bieden.

 

Reviews

Reviews van klanten

15 reviews
80%
(12)
13%
(2)
7%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
Super!

Verrassend, de persoonlijke noot in het dossier. Een aanrader! Goed verhaal, afgewisseld met spannende puzzles.

Geweldig!

Geweldig om te doen! Ik voelde na het openen van het dossier meteen een soort spanning! Kan niet wachten op het volgende dossier.

Geweldig!

Wij hebben het spel gedaan met z’n 6en (waarvan 3 jongeren in de leeftijd 13-15) en we hebben het hartstikke leuk gehad! Goed lezen, kijken, en oplossingen zoeken. Echt een aanrader om te spelen!!

Goed in elkaar gezet

Super leuk tijdverdrijf. We hebben het met zn vieren gedaan en het was niet al te ingewikkeld. Kom maar door met de volgende coldkees!!!

Erg leuk

Een leuk spel voor een gezellige avond. Hij mocht van ons wat moeilijker. Wij waren vrij snel, zonder hints, bij de oplossing. Al met al erg leuk om te spelen. We kijken uit naar de nieuwe ‘coldkees’