🕵🏻‍♂️ Ben jij een echte detective? // 🕵🏻‍♂️ Honderden detectives gingen je voor!

Officier van Justitie - 'De Voorzitter'

- A a n v r a a g   b e v e l   v o r d e r i n g -

Ik, verbalisant, inspecteur werkzaam bij het ColdKeesteam, verklaar het volgende:

Het onderhavige onderzoek 'De Voorzitter' met proces-verbaalnummer COLD-2011948641 richt zich contra een NN persoon die ervan wordt verdacht het slachtoffer van het leven te hebben beroofd. Teneinde bewijs te vergaren is het voor het onderzoek dringend noodzakelijk dat de bankrekeningnummers in gebruik bij V.V. Hagendijk worden gevorderd.

Was getekend,


De verbalisant

Reviews

Reviews van klanten

15 reviews
80%
(12)
13%
(2)
7%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
Super!

Verrassend, de persoonlijke noot in het dossier. Een aanrader! Goed verhaal, afgewisseld met spannende puzzles.

Geweldig!

Geweldig om te doen! Ik voelde na het openen van het dossier meteen een soort spanning! Kan niet wachten op het volgende dossier.

Geweldig!

Wij hebben het spel gedaan met z’n 6en (waarvan 3 jongeren in de leeftijd 13-15) en we hebben het hartstikke leuk gehad! Goed lezen, kijken, en oplossingen zoeken. Echt een aanrader om te spelen!!

Goed in elkaar gezet

Super leuk tijdverdrijf. We hebben het met zn vieren gedaan en het was niet al te ingewikkeld. Kom maar door met de volgende coldkees!!!

Erg leuk

Een leuk spel voor een gezellige avond. Hij mocht van ons wat moeilijker. Wij waren vrij snel, zonder hints, bij de oplossing. Al met al erg leuk om te spelen. We kijken uit naar de nieuwe ‘coldkees’