🕵🏻‍♂️ Ben jij een echte detective? // 🕵🏻‍♂️ Honderden detectives gingen je voor!

Derde hint - De Voorzitter

Hey detective 👋🏼,

Kees de Winter hier, je teamleider. Alweer een hint nodig?! Oké, ik zeg niets meer... Ik geef je een hint.

- HINT -

Ik neem aan dat je inmiddels Joep en Anja als getuige hebt gehoord? Zo niet dan moet je dat maar snel doen! Ik denk dat je dan nu aan het zwoegen bent om de kluis te kraken? Het makkelijkste om de kluis te kraken is om de papieren versie die in het dossier zit te gebruiken. Daar kun je bijvoorbeeld met pen of potlood alvast te cijfers wegstrepen waarvan je zeker weet dat die het niet kunnen zijn. Bijvoorbeeld voor de eerste som (D + B = 2): Dan kunnen zowel B en D niet hoger zijn dan 2. Want 0+2 is mogelijk (andersom ook) en 1+1 ook. Dus 3 t/m 6 kun je wegstrepen bij B en D... als je dat met de rest van de sommen ook doet moet het helemaal goed komen! Ooja, je hoeft niet per sé vast te houden aan de volgorde van de rekensommen zoals zijn zijn gegeven!

Dan denk ik dat je nu wel verder kunt... Zet 'm op! 🕵🏻‍♂️

Reviews

Reviews van klanten

15 reviews
80%
(12)
13%
(2)
7%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
Super!

Verrassend, de persoonlijke noot in het dossier. Een aanrader! Goed verhaal, afgewisseld met spannende puzzles.

Geweldig!

Geweldig om te doen! Ik voelde na het openen van het dossier meteen een soort spanning! Kan niet wachten op het volgende dossier.

Geweldig!

Wij hebben het spel gedaan met z’n 6en (waarvan 3 jongeren in de leeftijd 13-15) en we hebben het hartstikke leuk gehad! Goed lezen, kijken, en oplossingen zoeken. Echt een aanrader om te spelen!!

Goed in elkaar gezet

Super leuk tijdverdrijf. We hebben het met zn vieren gedaan en het was niet al te ingewikkeld. Kom maar door met de volgende coldkees!!!

Erg leuk

Een leuk spel voor een gezellige avond. Hij mocht van ons wat moeilijker. Wij waren vrij snel, zonder hints, bij de oplossing. Al met al erg leuk om te spelen. We kijken uit naar de nieuwe ‘coldkees’