🕵🏻‍♂️ Ben jij een echte detective? // 🕵🏻‍♂️ Honderden detectives gingen je voor!

Derde hint - De Voorzitter

Hey detective 👋🏼,

Kees de Winter hier, je teamleider. Alweer een hint nodig?! Oké, ik zeg niets meer... Ik geef je een hint.

- HINT -

Ik neem aan dat je inmiddels Joep en Anja als getuige hebt gehoord? Zo niet dan moet je dat maar snel doen! Ik denk dat je dan nu aan het zwoegen bent om de kluis te kraken? Het makkelijkste om de kluis te kraken is om de papieren versie die in het dossier zit te gebruiken. Daar kun je bijvoorbeeld met pen of potlood alvast te cijfers wegstrepen waarvan je zeker weet dat die het niet kunnen zijn. Bijvoorbeeld voor de eerste som (D + B = 2): Dan kunnen zowel B en D niet hoger zijn dan 2. Want 0+2 is mogelijk (andersom ook) en 1+1 ook. Dus 3 t/m 6 kun je wegstrepen bij B en D... als je dat met de rest van de sommen ook doet moet het helemaal goed komen! Ooja, je hoeft niet per sé vast te houden aan de volgorde van de rekensommen zoals zijn zijn gegeven!

Dan denk ik dat je nu wel verder kunt... Zet 'm op! 🕵🏻‍♂️

Reviews

Reviews van klanten

24 reviews
79%
(19)
13%
(3)
8%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
Aanrader!

We hebben gekozen voor de digitale versie omdat we niet konden wachten op de fysieke (te laat met bestellen 🤦🏻‍♂️). We hebben zelf het dossier en bewijsstukken uitgeprint. Het was zeer vermakelijk met een leuke plottwist! De beleving zou misschien iets intenser zijn met het fysieke dossier, maar het spel was er niet minder leuk door!

Ontzettend leuke avond

Wat een ontzettend leuke manier om met familie een avondje thuis door te brengen. Gevarieerde opdrachten en alle tijd om tussendoor even wat te drinken en te snacken.

Bedankt voor jullie mooie review en fijn dat jullie een leuke avond hebben gehad!

Is een leuk en spannend spel ook als je het alleen speelt is het te doen

S
Fysiek dossier 'De Voorzitter'
Saskia, Helen, Paul en Guus
Erg leuk spel!

Goed in elkaar gezet, interactief, behoorlijk gevarieerd en 2 uur plezier gehad. Het slot was onverwacht in meerdere opzichten.

Middagje plezier

Voor een doorgewinterde rechecheur is dit niet echt een zaak om snachts van wakker te liggen. Maar het is wel leuk om te doen. We hebben plezier gehad en het was allemaal duidelijk en logisch en dat is ook wel fijn!