🕵🏻‍♂️ Ben jij een echte detective? // 🕵🏻‍♂️ Honderden detectives gingen je voor!

Eerste hint - De Voorzitter

Hey detective 👋🏼,

Kees de Winter hier, je teamleider. Heb je even een vastloper? Geen probleem! Ik geef je een hint.

- HINT -

Heb je al heel goed gekeken naar wat ons Team Forensische Specialisten uit de afvalbak van de bestuurskamer heeft gehaald? En heb je de hele website goed bekeken? 

Waarschijnlijk heb je de boekhouder van V.V. Hagendijk al als getuige gehoord. Zo niet zou je even op zijn website moeten kijken hoe je hem het beste kunt bereiken. Als je hem gehoord hebt, ben je nu waarschijnlijk aan het proberen om in te loggen op het bankaccount van V.V. Hagendijk. Lukt dat niet? Waar zou je het wachtwoord kunnen vinden? Pssstt... 🤫 geheimpje: Ton was soms wat vergeetachtig. Zou hij het wachtwoord op een briefje hebben geschreven?

Kun je het wachtwoord wat op het briefje staat niet ontcijferen? Kijk dan nog maar eens heel goed op de website van de boekhouder!

Dan denk ik dat je nu wel verder kunt... Zet 'm op! 🕵🏻‍♂️

Reviews

Reviews van klanten

24 reviews
79%
(19)
13%
(3)
8%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
Aanrader!

We hebben gekozen voor de digitale versie omdat we niet konden wachten op de fysieke (te laat met bestellen 🤦🏻‍♂️). We hebben zelf het dossier en bewijsstukken uitgeprint. Het was zeer vermakelijk met een leuke plottwist! De beleving zou misschien iets intenser zijn met het fysieke dossier, maar het spel was er niet minder leuk door!

Ontzettend leuke avond

Wat een ontzettend leuke manier om met familie een avondje thuis door te brengen. Gevarieerde opdrachten en alle tijd om tussendoor even wat te drinken en te snacken.

Bedankt voor jullie mooie review en fijn dat jullie een leuke avond hebben gehad!

Is een leuk en spannend spel ook als je het alleen speelt is het te doen

S
Fysiek dossier 'De Voorzitter'
Saskia, Helen, Paul en Guus
Erg leuk spel!

Goed in elkaar gezet, interactief, behoorlijk gevarieerd en 2 uur plezier gehad. Het slot was onverwacht in meerdere opzichten.

Middagje plezier

Voor een doorgewinterde rechecheur is dit niet echt een zaak om snachts van wakker te liggen. Maar het is wel leuk om te doen. We hebben plezier gehad en het was allemaal duidelijk en logisch en dat is ook wel fijn!