🕵🏻‍♂️ Ben jij een echte detective? // 🕵🏻‍♂️ Honderden detectives gingen je voor!

Eerste hint - De Voorzitter

Hey detective 👋🏼,

Kees de Winter hier, je teamleider. Heb je even een vastloper? Geen probleem! Ik geef je een hint.

- HINT -

Heb je al heel goed gekeken naar wat ons Team Forensische Specialisten uit de afvalbak van de bestuurskamer heeft gehaald? En heb je de hele website goed bekeken? 

Waarschijnlijk heb je de boekhouder van V.V. Hagendijk al als getuige gehoord. Zo niet zou je even op zijn website moeten kijken hoe je hem het beste kunt bereiken. Als je hem gehoord hebt, ben je nu waarschijnlijk aan het proberen om in te loggen op het bankaccount van V.V. Hagendijk. Lukt dat niet? Waar zou je het wachtwoord kunnen vinden? Pssstt... 🤫 geheimpje: Ton was soms wat vergeetachtig. Zou hij het wachtwoord op een briefje hebben geschreven?

Kun je het wachtwoord wat op het briefje staat niet ontcijferen? Kijk dan nog maar eens heel goed op de website van de boekhouder!

Dan denk ik dat je nu wel verder kunt... Zet 'm op! 🕵🏻‍♂️

Reviews

Reviews van klanten

15 reviews
80%
(12)
13%
(2)
7%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
Super!

Verrassend, de persoonlijke noot in het dossier. Een aanrader! Goed verhaal, afgewisseld met spannende puzzles.

Geweldig!

Geweldig om te doen! Ik voelde na het openen van het dossier meteen een soort spanning! Kan niet wachten op het volgende dossier.

Geweldig!

Wij hebben het spel gedaan met z’n 6en (waarvan 3 jongeren in de leeftijd 13-15) en we hebben het hartstikke leuk gehad! Goed lezen, kijken, en oplossingen zoeken. Echt een aanrader om te spelen!!

Goed in elkaar gezet

Super leuk tijdverdrijf. We hebben het met zn vieren gedaan en het was niet al te ingewikkeld. Kom maar door met de volgende coldkees!!!

Erg leuk

Een leuk spel voor een gezellige avond. Hij mocht van ons wat moeilijker. Wij waren vrij snel, zonder hints, bij de oplossing. Al met al erg leuk om te spelen. We kijken uit naar de nieuwe ‘coldkees’