🕵🏻‍♂️ Ben jij een echte detective? // 🕵🏻‍♂️ Honderden detectives gingen je voor!

Tweede hint - De Voorzitter

Hey detective 👋🏼,

Kees de Winter hier, je teamleider. Heb je weer een vastloper? Geen probleem, maar dit moet natuurlijk niet te vaak gebeuren als we deze zaak willen oplossen! Nou goed... ik geef je nog een hint.

- HINT -

Het zal je nu wel gelukt zijn om in te loggen in het transactieoverzicht van de bank verwacht ik. Zo niet dan moet je even goed naar de foto op de plaats delict kijken. Herken je de code op de foto van de website van de boekhouder onder diensten?

Je hebt Joep Bloemen ook al gehoord toch? Gelet op hetgeen hij over Anja verklaart is het van belang dat we haar zo snel mogelijk kunnen verhoren. Op het briefje met het telefoonnummer van Anja zijn een aantal cijfers weggestreept met een stift. Dat is balen, maar herken je die markeringen niet ergens van? Denk daar niet te ingewikkeld over, het is een kwestie van tellen... Daarna maar even kijken of je Anja kunt bellen denk ik?! 

Dan denk ik dat je nu wel verder kunt... Zet 'm op! 🕵🏻‍♂️

Reviews

Reviews van klanten

24 reviews
79%
(19)
13%
(3)
8%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
Aanrader!

We hebben gekozen voor de digitale versie omdat we niet konden wachten op de fysieke (te laat met bestellen 🤦🏻‍♂️). We hebben zelf het dossier en bewijsstukken uitgeprint. Het was zeer vermakelijk met een leuke plottwist! De beleving zou misschien iets intenser zijn met het fysieke dossier, maar het spel was er niet minder leuk door!

Ontzettend leuke avond

Wat een ontzettend leuke manier om met familie een avondje thuis door te brengen. Gevarieerde opdrachten en alle tijd om tussendoor even wat te drinken en te snacken.

Bedankt voor jullie mooie review en fijn dat jullie een leuke avond hebben gehad!

Is een leuk en spannend spel ook als je het alleen speelt is het te doen

S
Fysiek dossier 'De Voorzitter'
Saskia, Helen, Paul en Guus
Erg leuk spel!

Goed in elkaar gezet, interactief, behoorlijk gevarieerd en 2 uur plezier gehad. Het slot was onverwacht in meerdere opzichten.

Middagje plezier

Voor een doorgewinterde rechecheur is dit niet echt een zaak om snachts van wakker te liggen. Maar het is wel leuk om te doen. We hebben plezier gehad en het was allemaal duidelijk en logisch en dat is ook wel fijn!