🕵🏻‍♂️ Ben jij een echte detective? // 🕵🏻‍♂️ Honderden detectives gingen je voor!

Tweede hint - De Voorzitter

Hey detective 👋🏼,

Kees de Winter hier, je teamleider. Heb je weer een vastloper? Geen probleem, maar dit moet natuurlijk niet te vaak gebeuren als we deze zaak willen oplossen! Nou goed... ik geef je nog een hint.

- HINT -

Het zal je nu wel gelukt zijn om in te loggen in het transactieoverzicht van de bank verwacht ik. Zo niet dan moet je even goed naar de foto op de plaats delict kijken. Herken je de code op de foto van de website van de boekhouder onder diensten?

Je hebt Joep Bloemen ook al gehoord toch? Gelet op hetgeen hij over Anja verklaart is het van belang dat we haar zo snel mogelijk kunnen verhoren. Op het briefje met het telefoonnummer van Anja zijn een aantal cijfers weggestreept met een stift. Dat is balen, maar herken je die markeringen niet ergens van? Denk daar niet te ingewikkeld over, het is een kwestie van tellen... Daarna maar even kijken of je Anja kunt bellen denk ik?! 

Dan denk ik dat je nu wel verder kunt... Zet 'm op! 🕵🏻‍♂️

Reviews

Reviews van klanten

21 reviews
81%
(17)
10%
(2)
10%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
R
Dossier 'De Voorzitter'
Richard belder

Is een leuk en spannend spel ook als je het alleen speelt is het te doen

S
Dossier 'De Voorzitter'
Saskia, Helen, Paul en Guus
Erg leuk spel!

Goed in elkaar gezet, interactief, behoorlijk gevarieerd en 2 uur plezier gehad. Het slot was onverwacht in meerdere opzichten.

Middagje plezier

Voor een doorgewinterde rechecheur is dit niet echt een zaak om snachts van wakker te liggen. Maar het is wel leuk om te doen. We hebben plezier gehad en het was allemaal duidelijk en logisch en dat is ook wel fijn!

Heel leuk spel. Samen met mijn dochters gespeeld.

Leuk verjaardagsfeestje kado

Geen groot feest kunnen vieren maar wel een hele leuke avond gehad met mijn familie.