🕵🏻‍♂️ Ben jij een echte detective? // 🕵🏻‍♂️ Honderden detectives gingen je voor!

Tweede hint - De Voorzitter

Hey detective 👋🏼,

Kees de Winter hier, je teamleider. Heb je weer een vastloper? Geen probleem, maar dit moet natuurlijk niet te vaak gebeuren als we deze zaak willen oplossen! Nou goed... ik geef je nog een hint.

- HINT -

Het zal je nu wel gelukt zijn om in te loggen in het transactieoverzicht van de bank verwacht ik. Zo niet dan moet je even goed naar de foto op de plaats delict kijken. Herken je de code op de foto van de website van de boekhouder onder diensten?

Je hebt Joep Bloemen ook al gehoord toch? Gelet op hetgeen hij over Anja verklaart is het van belang dat we haar zo snel mogelijk kunnen verhoren. Op het briefje met het telefoonnummer van Anja zijn een aantal cijfers weggestreept met een stift. Dat is balen, maar herken je die markeringen niet ergens van? Denk daar niet te ingewikkeld over, het is een kwestie van tellen... Daarna maar even kijken of je Anja kunt bellen denk ik?! 

Dan denk ik dat je nu wel verder kunt... Zet 'm op! 🕵🏻‍♂️

Reviews

Reviews van klanten

15 reviews
80%
(12)
13%
(2)
7%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
Super!

Verrassend, de persoonlijke noot in het dossier. Een aanrader! Goed verhaal, afgewisseld met spannende puzzles.

Geweldig!

Geweldig om te doen! Ik voelde na het openen van het dossier meteen een soort spanning! Kan niet wachten op het volgende dossier.

Geweldig!

Wij hebben het spel gedaan met z’n 6en (waarvan 3 jongeren in de leeftijd 13-15) en we hebben het hartstikke leuk gehad! Goed lezen, kijken, en oplossingen zoeken. Echt een aanrader om te spelen!!

Goed in elkaar gezet

Super leuk tijdverdrijf. We hebben het met zn vieren gedaan en het was niet al te ingewikkeld. Kom maar door met de volgende coldkees!!!

Erg leuk

Een leuk spel voor een gezellige avond. Hij mocht van ons wat moeilijker. Wij waren vrij snel, zonder hints, bij de oplossing. Al met al erg leuk om te spelen. We kijken uit naar de nieuwe ‘coldkees’