🕵🏻‍♂️ Ben jij een echte detective? // 🕵🏻‍♂️ Honderden detectives gingen je voor!

Vierde hint - De Voorzitter

Hey detective 👋🏼,

Kees de Winter hier, je teamleider. Dit is helaas de laatste hint die ik je kan geven! Daarna ben je op jezelf toegewezen.

- HINT -

Oké detective... ik denk dat je de kluis wel open hebt gekregen. Nu is de vraag... heb je weleens gehoord van vergelijkend handschriftonderzoek? ✍🏼 Waar zou je het handschrift van kunnen herkennen?

Weet je inmiddels hoe de verdachte heet? Dan moet je er nog achter komen welke functie hij heeft bij V.V. Hagendijk. Dit kun je misschien wel op de website van de club vinden?

Heb je dat al gevonden? Dan ben je nu wellicht aan het zwoegen om de pincode te hacken van het bestand waar al het personeel op staat. Dit werkt het beste door het voor jezelf op te schrijven en de getallen die afvallen weg te strepen, zo kom je vanzelf bij de juiste oplossing.

Dan denk ik dat je nu wel verder kunt... Zet 'm op! 🕵🏻‍♂️

Reviews

Reviews van klanten

15 reviews
80%
(12)
13%
(2)
7%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
Super!

Verrassend, de persoonlijke noot in het dossier. Een aanrader! Goed verhaal, afgewisseld met spannende puzzles.

Geweldig!

Geweldig om te doen! Ik voelde na het openen van het dossier meteen een soort spanning! Kan niet wachten op het volgende dossier.

Geweldig!

Wij hebben het spel gedaan met z’n 6en (waarvan 3 jongeren in de leeftijd 13-15) en we hebben het hartstikke leuk gehad! Goed lezen, kijken, en oplossingen zoeken. Echt een aanrader om te spelen!!

Goed in elkaar gezet

Super leuk tijdverdrijf. We hebben het met zn vieren gedaan en het was niet al te ingewikkeld. Kom maar door met de volgende coldkees!!!

Erg leuk

Een leuk spel voor een gezellige avond. Hij mocht van ons wat moeilijker. Wij waren vrij snel, zonder hints, bij de oplossing. Al met al erg leuk om te spelen. We kijken uit naar de nieuwe ‘coldkees’