🕵🏻‍♂️ Ben jij een echte detective? // 🕵🏻‍♂️ Honderden detectives gingen je voor!

Vierde hint - De Voorzitter

Hey detective 👋🏼,

Kees de Winter hier, je teamleider. Dit is helaas de laatste hint die ik je kan geven! Daarna ben je op jezelf toegewezen.

- HINT -

Oké detective... ik denk dat je de kluis wel open hebt gekregen. Nu is de vraag... heb je weleens gehoord van vergelijkend handschriftonderzoek? ✍🏼 Waar zou je het handschrift van kunnen herkennen?

Weet je inmiddels hoe de verdachte heet? Dan moet je er nog achter komen welke functie hij heeft bij V.V. Hagendijk. Dit kun je misschien wel op de website van de club vinden?

Heb je dat al gevonden? Dan ben je nu wellicht aan het zwoegen om de pincode te hacken van het bestand waar al het personeel op staat. Dit werkt het beste door het voor jezelf op te schrijven en de getallen die afvallen weg te strepen, zo kom je vanzelf bij de juiste oplossing.

Dan denk ik dat je nu wel verder kunt... Zet 'm op! 🕵🏻‍♂️

Reviews

Reviews van klanten

22 reviews
82%
(18)
9%
(2)
9%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
R
Dossier 'De Voorzitter'
Richard belder

Is een leuk en spannend spel ook als je het alleen speelt is het te doen

S
Dossier 'De Voorzitter'
Saskia, Helen, Paul en Guus
Erg leuk spel!

Goed in elkaar gezet, interactief, behoorlijk gevarieerd en 2 uur plezier gehad. Het slot was onverwacht in meerdere opzichten.

Middagje plezier

Voor een doorgewinterde rechecheur is dit niet echt een zaak om snachts van wakker te liggen. Maar het is wel leuk om te doen. We hebben plezier gehad en het was allemaal duidelijk en logisch en dat is ook wel fijn!

Heel leuk spel. Samen met mijn dochters gespeeld.

Leuk verjaardagsfeestje kado

Geen groot feest kunnen vieren maar wel een hele leuke avond gehad met mijn familie.