🕵🏻‍♂️ Ben jij een echte detective? // 🕵🏻‍♂️ Honderden detectives gingen je voor!

Vierde hint - De Voorzitter

Hey detective 👋🏼,

Kees de Winter hier, je teamleider. Dit is helaas de laatste hint die ik je kan geven! Daarna ben je op jezelf toegewezen.

- HINT -

Oké detective... ik denk dat je de kluis wel open hebt gekregen. Nu is de vraag... heb je weleens gehoord van vergelijkend handschriftonderzoek? ✍🏼 Waar zou je het handschrift van kunnen herkennen?

Weet je inmiddels hoe de verdachte heet? Dan moet je er nog achter komen welke functie hij heeft bij V.V. Hagendijk. Dit kun je misschien wel op de website van de club vinden?

Heb je dat al gevonden? Dan ben je nu wellicht aan het zwoegen om de pincode te hacken van het bestand waar al het personeel op staat. Dit werkt het beste door het voor jezelf op te schrijven en de getallen die afvallen weg te strepen, zo kom je vanzelf bij de juiste oplossing.

Dan denk ik dat je nu wel verder kunt... Zet 'm op! 🕵🏻‍♂️

Reviews

Reviews van klanten

26 reviews
73%
(19)
15%
(4)
8%
(2)
0%
(0)
4%
(1)
Leuk, aanrader!

Een leuke escape, zit goed in elkaar. Ook een aanrader als je voor het eerst een escape wil doen. Op de website staat 2-3 uur, dit lijkt ons erg lang. Wij hebben het met 2 personen binnen 1 uur opgelost.

De Voorzitter

Jammer dat je nergens oplossingen kunt vinden als je niet uit de puzzels komt zoals wij. We liepen steeds vast, we denken te moeilijk waarschijnlijk maar dat neemt niet weg dat we wel willen weten wie het gedaan heeft. Jammer dat je nergens een cheat kunt vinden. Met de hele summiere aanwijzigen die erbij zaten, kwamen we niet verder.

Hallo Berry,

Wat vervelend om te horen dat het met de bijgevoegde hints niet is gelukt om tot de oplossing te komen! Wel fijn dat je dit bij ons hebt gemeld zodat we hier in het vervolg rekening mee kunnen houden! Mocht je toch nog graag verder willen spelen om tot de oplossing te komen kun je ons wellicht appen zodat we je verder kunnen helpen? Je kunt ons via deze link appen: https://wa.me/message/X6UODMHDQXDWK1

Groetjes ColdKees ‍♂️

Aanrader!

We hebben gekozen voor de digitale versie omdat we niet konden wachten op de fysieke (te laat met bestellen 🤦🏻‍♂️). We hebben zelf het dossier en bewijsstukken uitgeprint. Het was zeer vermakelijk met een leuke plottwist! De beleving zou misschien iets intenser zijn met het fysieke dossier, maar het spel was er niet minder leuk door!

Ontzettend leuke avond

Wat een ontzettend leuke manier om met familie een avondje thuis door te brengen. Gevarieerde opdrachten en alle tijd om tussendoor even wat te drinken en te snacken.

Bedankt voor jullie mooie review en fijn dat jullie een leuke avond hebben gehad!

Is een leuk en spannend spel ook als je het alleen speelt is het te doen