🕵🏻‍♂️ Ben jij een echte detective? // 🕵🏻‍♂️ Honderden detectives gingen je voor!

Banktransacties - De Voorzitter

Hallo detective(s)! 👋🏼 Kees de Winter hier, jullie teamleider. Jullie zijn al goed op weg in het onderzoek! In al die jaren dat deze ColdKees onopgelost is gebleven zijn we nog niet zo ver gekomen. Wil je de banktransacties inzien behorende bij het verstrekte rekeningnummer NL99COLD296710074?

Dat kan natuurlijk! De vraag is alleen of jullie het juiste wachtwoord hebben om in te loggen in het bankaccount. Waar zou je dit wachtwoord kunnen vinden? 🤔 Via de onderstaande knop kun je proberen om de transacties in te zien.

Reviews

Reviews van klanten

15 reviews
80%
(12)
13%
(2)
7%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
Super!

Verrassend, de persoonlijke noot in het dossier. Een aanrader! Goed verhaal, afgewisseld met spannende puzzles.

Geweldig!

Geweldig om te doen! Ik voelde na het openen van het dossier meteen een soort spanning! Kan niet wachten op het volgende dossier.

Geweldig!

Wij hebben het spel gedaan met z’n 6en (waarvan 3 jongeren in de leeftijd 13-15) en we hebben het hartstikke leuk gehad! Goed lezen, kijken, en oplossingen zoeken. Echt een aanrader om te spelen!!

Goed in elkaar gezet

Super leuk tijdverdrijf. We hebben het met zn vieren gedaan en het was niet al te ingewikkeld. Kom maar door met de volgende coldkees!!!

Erg leuk

Een leuk spel voor een gezellige avond. Hij mocht van ons wat moeilijker. Wij waren vrij snel, zonder hints, bij de oplossing. Al met al erg leuk om te spelen. We kijken uit naar de nieuwe ‘coldkees’