🕵🏻‍♂️ Ben jij een echte detective? // 🕵🏻‍♂️ Honderden detectives gingen je voor!

Banktransacties - De Voorzitter

Hallo detective(s)! 👋🏼 Kees de Winter hier, jullie teamleider. Jullie zijn al goed op weg in het onderzoek! In al die jaren dat deze ColdKees onopgelost is gebleven zijn we nog niet zo ver gekomen. Wil je de banktransacties inzien behorende bij het verstrekte rekeningnummer NL99COLD296710074?

Dat kan natuurlijk! De vraag is alleen of jullie het juiste wachtwoord hebben om in te loggen in het bankaccount. Waar zou je dit wachtwoord kunnen vinden? 🤔 Via de onderstaande knop kun je proberen om de transacties in te zien.

Reviews

Reviews van klanten

24 reviews
79%
(19)
13%
(3)
8%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
Aanrader!

We hebben gekozen voor de digitale versie omdat we niet konden wachten op de fysieke (te laat met bestellen 🤦🏻‍♂️). We hebben zelf het dossier en bewijsstukken uitgeprint. Het was zeer vermakelijk met een leuke plottwist! De beleving zou misschien iets intenser zijn met het fysieke dossier, maar het spel was er niet minder leuk door!

Ontzettend leuke avond

Wat een ontzettend leuke manier om met familie een avondje thuis door te brengen. Gevarieerde opdrachten en alle tijd om tussendoor even wat te drinken en te snacken.

Bedankt voor jullie mooie review en fijn dat jullie een leuke avond hebben gehad!

Is een leuk en spannend spel ook als je het alleen speelt is het te doen

S
Fysiek dossier 'De Voorzitter'
Saskia, Helen, Paul en Guus
Erg leuk spel!

Goed in elkaar gezet, interactief, behoorlijk gevarieerd en 2 uur plezier gehad. Het slot was onverwacht in meerdere opzichten.

Middagje plezier

Voor een doorgewinterde rechecheur is dit niet echt een zaak om snachts van wakker te liggen. Maar het is wel leuk om te doen. We hebben plezier gehad en het was allemaal duidelijk en logisch en dat is ook wel fijn!